Romanya Nakliyat | Karayolu Romanya Komple Parsiyel Taşımacılık
+90216 576 54 02 info@cerengroup.com

Romanya Nakliyat

Romanya Nakliyat

Romanya nakliyat; Türkiye'den karayolu üzerinden AVRUPA ülkelerine taşımacılık çözümleri ile CERENGROUP olarak komple ve parsiyel taşıma çözümleri sağlıyoruz. Romanya'ya ile ticaret yapan yerli ve yabancı kurumların komple yükleri ve parsiyel yükleri, depolama ve gümrükleme çözümleri dahil nakliye hizmetleri CERENGROUP tarafından aynı çatı altında sağlanmakta.

ROMANYA'nın tüm 9 bölgesi ve 41 eyaletine Türkiye'den gidiş ve dönüş seferleri ile düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz taşıma takvimi kapsamında yükleriniz en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilir. Hizmetlerimiz geniş araç filomuzla güvenli olarak gerçekleştirilir.

ROMANYA NAKLİYAT

Romanya taşımacılık seferleri düzenli nakliye sevkiyatlarımızla Türkiye'den gidiş ve dönüş güzergahlarımızla gerçekleştirlir. Grupaj, depolama, karayolu taşıma çözümlerimizle gümrükleme hizmetleri kapsamında dilediğiniz yükleri güvenle ulaştırıyoruz. Türkiye'den Romanya'ya veya Romanya'dan Türkiye'ye karayolu taşımacılık ihtiyaçlarınızda CERENGROUP kurumsal çözüm ortağı olarak yanınızda.


ROMANYA KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

İstanbul Romanya arası mesafe 886 km ve Türkiye'nin 81 ilinden Romanya'nın tüm bölgelerine karayolu üzerinden taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. İstanbul'dan Avrupa ve Anadolu yakasından Romanya'nın tüm şehirlerine yükleriniz güvenle sevkedilmekte. Romanya nakliye firmaları içerisinde yer alan CERENGROUP 20 yılı aşkın tecrübesi ile sizlere hizmet sağlamakta.

Romanya Nakliyat Fiyatları

Türkiye'den Romanya nakliyat ücretleri 2022 yılında iş ortaklarımızla en uygun taşıma koşulları sunmayı amaçlıyoruz. Şirketimiz Romanya nakliyat fiyatları konusunda çözüm ortaklığı sunduğu firmalara ihtiyaç duydukları ek hizmetlerle birlikte en uygun koşulları sağlamakta. Sizlerde bizlere +90216 576 54 02 hattımızdan ulaşarak projelerinize Romanya taşımacılık fiyat teklifi talep edebilirsiniz. Ekibimiz ihtiyacınız olan en uygun fiyatlı nakliye çözümü için sizlere destek olacaktır. Sizleride 20 yıldız bizleri tercih eden kurumsal müşterilerimiz arasında görmek isteriz.