Karayolu Taşımacılığı Nedir? - CEREN GROUP
+90216 576 54 02 info@cerengroup.com

Karayolu Taşımacılığı Nedir?

Karayolu Taşımacılığı Nedir?

Karayolu taşımacılığı büyük veya ufak eşyaların bir adresten diğer bir adrese taşınması anlamına gelmektedir. Karayolu taşımacılığı işinde taşınan mal transfer yapılmadan direkt bir biçimde adrese teslim edilmektedir. CEREN GROUP yurt içinde adres ayırt etmeden eşyaların taşınması prosedürünü gerçekleştirmektedir. Bunun yanısıra firmamız ülke dışına da karayolu taşımacılığı da yapmaktadır. dilediğiniz adreslere firmamız vasıtasıyla eşyalarınızın taşımasını yaptırabilirsiniz.

Karayolu Taşımacılığı Özelliklerimiz
Türkiye'de uluslar arası olarak sanayinin gelişmesi ile beraber ithalat ve ihracat da artış olmuştur. Taşımacılık denildiği zaman ilk olarak akla karayolu taşımacılığı gelmektedir. CEREN GROUP sektörün lider firmalarından biridir. Uzun uzun yıllardan beri sektörde faaliyet gösteren CEREN GROUP ile taşımacılık yaptırdığınız zaman katiyen pişman olmazsınız. Müşterilerimizin arzuları doğrultusunda sürekli kendimizi geliştirmek adına çalışmalar yapmaktayız.

Karayolu Taşımacılığı Nasıl Yapılmaktadır?
CEREN GROUP olarak karayolu taşımacılığını dev araç filomuz ile gerçekleştirmekteyiz. CEREN GROUP olarak bu iş için bünyemizde aşağı yukarı 50 adet farklı tonajlarda aracımız bulunmakta olup, her firmanın ihtiyacına göre araç temini sağlamaktayız. Araçlarımızın tamamı karayolu taşımacılığı mevzuatına makul olup tamamıyla bu iş için hizmetlerini devam ettirmektedirler. Firma olarak karayolu taşımacılığını şöyle yapmaktayız. Firmamız ile taşıma yaptıracak olan kurumlar firmamıza gelerek veya sitemiz üzerinden taşıma sözleşmesini imzalamaları gereklidir. İmza prosedürü ve fiyat çalışması yapıldıktan sonra belirlenen adrese araçlarımız gönderilmekte ve sevkiyat prosedürü başlamaktadır.

CEREN GROUP olarak karayolu taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Bu amaçla da kendimizi daha ileriye taşımak ve daha iyi hizmet vermek amacı ile sürekli çalışmalar yapmaktayız. Karayolu taşımacılığı bakıldığı zaman son derece zahmetli bir iştir. Fakat bizler bu hususta son derece sıkı çalışmalar yürüterek bu işi en uygun şekilde yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Karayolu Taşımacılığı Nasıl Olmalıdır?
Firmamız karayolu taşımacılığını dev araç filosu ile sağlar. CEREN GROUP olarak bünyemizde 50'den çok taşıma yapan araç bulunmaktadır. Bu araçların her birinin tonajları farklılık göstermiştir. Bu nedenle de büyüklü ufaklü birçok eşya araçlarımız ile taşınabilmektedir.

Tüm araçlarımız karayolu mevzuatına makul araçlardır. Bunun yanısıra hepsi sadece taşıma yapmak amacı ile kullanılan araçlardır.

Araçlarımız ile taşıma yaptıracak olan firmaların öncelikli olarak firmamıza gelerek veya web sitesi üzerinden taşıma sözleşmemizi imzalaması gereklidir. İmza atıldıktan ve fiyat konuşulduktan sonra verilen adreslere araçlarımızı göndeririz ve bu yolla de sevkiyat başlamış olur.

Karayolu Taşımacılığı Ücretleri Nasıldır?
Karayolu taşımacılığı diğer taşımacılık teknikleri ile kıykatiyenndığında son derece makul fiyatlıdır. CEREN GROUP karayolu taşımacılığı hakkında belli dönemlerde kampanyalar yaparak fiyatları düşürmektedir. Bu kampanyaları takip ettiğiniz takdirde eşyalarınızı çok daha makul fiyatlara sevkiyatını gerçekleştirebilirsiniz.

Araç filomuzun tamamı son model araçlardan oluşmaktadır. bunun haricinde personelimiz de son derece güler yüzlüdür. Eşyalarınız sevkiyatlarında firmamızı tercih ettiğiniz için katiyen pişman olmazsınız.

Karayolu Taşıma Hizmetleri
Firmamız karayolu taşımacılığında son derece iyi bir alt yapıya sahiptir. Araçlarımız bütün Avrupa, Balkan ülkelerine sevkiyatlar yapmaktadır. Karayolu taşımacılığında güvenilir bir marka ile çalışmak istiyorsanız firmamız tam da size göredir.

Kalite prensipleri kapsamında müşterilerimize makul fiyatlı hizmet sunmaktayız. Farklı tonajlardaki araçlarımız ile büyük veya ufak ürünler rahat bir biçimde taşınmaktadır. Taşımacılık için firmamızı tercih ettiğiniz zaman katiyen gözünüz arkada kalmaz. Alanında uzman personelimiz eşyalarınızı son derece hızlı ve güvenilir bir biçimde taşıyacaktır.

Geniş Hizmet Ağı
Firmamız uluslararası platformda geniş hizmet ağı vasıtası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Firmamız birçok problemlera müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Her zaman müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalar yapmaktayız.

Oldukça modern ve çevreci olan araç filolarımız nedeni ile firmamızı tercih ettiğiniz için katiyen pişaman olmazsınız. Sipariş yönetimi sistemimizi sürekli geliştirmekteyiz. Bu sayede müşterilerimiz araç takip sistemlerini çok basit bir biçimde yapabilirler.

Şeffaf hizmet ağımız vasıtası ile müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunarız. Firmamız en efektif taşıma sistemlerini kullanır. Teknolojiyi yakından izler ve taşıma hakkında bütün yenilikleri araştırır. Sürekli büyümemizin ve gelişmemizin asıl nedeni sürekli çalışmalar yapmamız ve müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapmamızdır. Karayolu taşımacılığı yapan firmalar arasında clklogistic tanınan ve etkin işlere imza atmış bir firmadır.