Karadağ Nakliyat | Montenegro Taşımacılık Hizmetleri
+90216 576 54 02 info@cerengroup.com

Karadağ Nakliyat

Karadağ Nakliyat

Montenegro Taşımacılık

Karadağ nakliyat firmaları arasında Türkiye'den düzenli seferlerimizle komple nakliyat, parça ve parsiyel taşıma, gidiş ve dönüş yüklerinizi CEREN GROUP olarak 20 yılı aşkın tecrübemiz, profesyonel ekibimiz ve geniş araç filomuzla gerçekleştirmekteyiz. Karadağ grupaj nakliye, parsiyel nakliya ve parça taşıma gibi çok daha dinamik nakliye ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz.

Karadağ Nakliyat

Karadağ taşımacılık firmaları içerisinde düzenli sevkiyatlarımızla CEREN Group olarak nakliyat, lojistik, depolama, grupaj parsiyel, gümrükleme dahil tüm lojistik ithlat ve iharacatlarınız da sigortalı, sözleşmeli kurumsal Karadağ taşıma hizmeti sunuyoruz. Son yıllarda gelişen Türkiye & Montenegro ticareti karayolu üzerinden uğrak lokasyonlar olmaya devam etmekte. Karadağ karayolu nakliyat seferleri gidiş ve dönüş araç talepleriniz, tüm lojistik çözümlerimizle gerçekleştirilmekte.

Karadağ Taşımacılık

İhtiyaç duyulan taleplerinize zamanında teslimat, düzenli seferlerimiz, şirketlerimizle ihtiyacınız olana komple taşıma, gümrükleme, depolama, grupaj, parsiyel taşıma, Ağır yük taşıma, otomobil taşıma, proje taşıma, transit taşıma ve özel taşıma taleplerinizde sizlere 20 yılı aşkın sektör tecrübesiyle hizmet vermekteyiz.

Karadağ nakliyat projelerinizde bizlere +90216 576 54 02 destek hattımızdan, 2022 Montenegro taşıma fiyatları, aracınıza özel taşıma fiyatları hakkında bilgi almak için bizlere dilediğini zaman ulaşabilirsiniz.